Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ВОЛОДЯ МАКАВЕЕВ
=============================

e-mail : makaveev@mail.bg

Володя Макавеев Володя Лалов Макавеев е роден на 28.03.1957 г. в с. Ореховица, обл. Плевен. Завършил е икономика през 1986 г. във ВФСИ "Д. А. Ценов" - Свищов. Работил е като работник в промишлени предприятия, като шофьор на такси, заемал е експертни и ръководни длъжности в транспортни и производствени фирми, в застрахователна компания, в нестопанска организация. Зам.-директор на ДТ "Иван Радоев" - Плевен (1997-2003). От 2004 г. е зам.-кмет на Община Долна Митрополия. Един от учредителите на фондация, създадена с цел запазване на културното наследство и развитието на културата. В свободното си време предпочита да е с домашните си любимци и сред природата. Интересува се от зоопсихология и по-конкретно от етология. Разказите и новелите му се основават на действителни случаи от животинския свят. Публикувал е разкази в местния печат.

ПРОЗА

Разкази
  Гълъбицата
  Петнистата
  Лисичката

Новели
  Черният от Делиормана

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2003
Електронно издателство LiterNet