Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

СИБИЛА ГОЧЕВА
=============================

e-mail : sibila.gotcheva@abv.bg

Сибила Гочева е родена и живее в гр. Видин. Завършва Гимназия с преподаване на немски език - гр. Ловеч, и българска и немска филологии в СУ "Св. Климент Охридски". Работила е като учител по български език и литература и по немски език в гр. Дунавци - СПТУ по СС, и във Видин - СОУ "Св. св. Кирил и Методий" и ГПЧЕ. В момента работи като експерт по български език и литература в РИО - Видин. Интересът и опитите й за литературно творчество датират от ученическите й години и се дължат на влиянието на гимназиалния й учител - г-н Найден Ангелов и участието й в ръководения от него литературен кръжок. От този период са и първите й литературни опити и публикации в училищни сборници, регионалния печат и сп. "Родна реч". От по-късен период са книгата с есета "Писма от Са/ън Диего" (2003), както и публикации на разкази в сборници с наградени учителски творби на издателство "Анубис" (2009, 2010).

ПРОЗА

Разкази
  Разпети петък

ОЧЕРЦИ

Очерци
  Мишо Хаджийски

КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ

От мястото на събитието
  Дни на просвета и духовност "Език свещен" - Видин 2006

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2007-2017
Електронно издателство LiterNet