Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

КИРИЛ КИРИЛОВ
=============================

e-mail : comfort@abv.bg

Кирил КириловКирил Кирилов е роден на 17.03.1963 г. в Бургас. Завършва Математическа гимназия в Шумен през 1980 г., а през 1986 г. - Медицинския институт във Варна. През 1989 г. започва работа като училищен лекар в гр. Шумен. След конкурс работи като научен сътрудник по спектроскопия в лабораторията по биофотоника към Института по кинетика и катализ при БАН, до средата на 1992 г. се занимава със създаването на принципно нов фотофизичен метод за диагностика и лечение на редица заболявания, особено ракови. Публикува оригинален метод за математическо моделиране на структури в рамките на теорията на графите. По-късно става старши асистент в катедрата по Специална педагогика към Педагогическия факултет при ШУ "Еп. К. Преславски", където преподава повечето свързани с медицината дисциплини. През този период публикува редица статии и изнася доклади на различни научни конференции в областта на медицината, психологията и специалната педагогика. Интересува се от същността на личността, нейната структура и функциониране, както и от възможността за нови интерпретации на широко известни и приети за аксиоми факти. Автор е на книгата "Утеши ме!" (2004; 2004). Обича да свири на китара, играе шахмат, обича философията и математиката. Има редица статии и публикации в периодичния печат в Шумен и Кишинев. През последните години живее и работи в Украйна и Молдова.

ПСИХОЛОГИЯ

Книги
  Утеши ме!

Статии
  Утешителен анализ

В превод на Татяна Чухацкая-Кирилова, Кирил Кирилов

  Утешительный анализ

В превод на Павел Севастиян

  Comforting Analysis

ПУБЛИЦИСТИКА

Статии
  Заблужденията или още нещо за Властта

В превод на Татяна Чухацкая-Кирилова

  Заблуждения или кое-что еще о Власти

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2004-2006

Електронно издателство LiterNet