Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ВАСИЛ ЛАЗАРОВ
=============================

e-mail : vas77@abv.bg

Васил ЛазаровВасил Иванов Лазаров e роден на 24.06.1956 г. в Самоков. Инженер по слаботокова техника. Автор на романите "Тройната нишка" (2018), "Крайъгълен камък" (2012) и "Парадоксът на любовта" (2015), издадена и на италиански език, на сборника с есета "Християнство и поезия" (2012) и на стихосбирката "Песента на кондора" (2008). Член е на Сдружение на писателите - Пазарджик. Председател на Сдружение на писателите - Самоков. Има две отличия от международния конкурс "La Piazzeta Ventennale" (Италия, категория "Проза" - 2017, и категория "Поезия" - 2018). Съучредител и изпълнителен директор на Асоциация "Емпирей" - фондация за насърчаване на християнското художествено слово. Участва в литературен кръг "Лира" към читалище "Св. св. Кирил и Методий", кв. Връбница, София. Сътрудничи на читалището като редактор на литературни произведения и като член на жури при организиране на литературни конкурси.

ПРОЗА

Разкази
  Мъжът с гълъба

КРИТИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД

Рецензии
  За сборника с разкази на Алберт Ваш "Мъртва поща"

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2019
Електронно издателство LiterNet