Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Ноември  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ТЕОДОРА ЛАЛОВА
=============================

e-mail : thea.lalova@gmail.com

Теодора ЛаловаТеодора Лалова е родена през 1992 г. Възпитаничка е на НГДЕК "Константин Кирил Философ", София. Завърша "Право" (2016) в СУ "Св. Климент Охридски" и магистратура "Международно и европейско бизнес право" (2018) в Льовен. Докторант е в Католическия университет на Льовен. Сред авторите е на "The Circle 19: a Brussels Anthology” (2019), "Антология за съвременна българска поезия. Том 1: Зоната" (2017). Нейни стихотворения са публикувани в "Кръстопът", "Литературен вестник", "Кадър 25", "Литературен клуб", "Porridge magazine”, "Re-side” и др. Лауреат е на Националната награда "На слънце време" за впечатляващ дебют в поезията на автор, неиздал първа книга. Носител е на наградата за поезия на Националния литературен конкурс на фондация "Св. Климент Охридски” (2016) и е класирана на второ място в Националния младежки поетичен конкурс "Веселин Ханчев" (2016).

ПОЕЗИЯ

Стихове
  A Sunlit Interior
  Вниманието се плисва - рой светулки...
  Нюпорт, Белгия
  Стъпките ми - секунда и половина ту назад, ту избързали...
  Лятото преди порастване

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2020
Електронно издателство LiterNet