Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ГЕОРГИ Б. ГЕРОВ
=============================

e-mail : ggerov@abv.bg

Георги Б. ГеровГеорги Б. Геров (1977) е магистър по право и по философия в СУ "Св. Климент Охридски". Има издадени две книги с разкази: "Микело" (2010) и "Рицарски доспехи и голи охлюви" (2018). Разказът "Канцеларски молив" е отличен с Първа награда в категория "Проза" на Шестия национален конкурс за стихотворение и разказ на Фондация "Св. Климент Охридски" (2012); разказът "Хазарт" - с Първа награда в категория "Проза" на Националния литературен конкурс "Петър Ковачев" (2012) - Плевен; разказът "Рицарски доспехи и голи охлюви" с Първа награда в категория "Разказ" на Шестия национален конкурс за учители-творци на тема "Бариерата" по повод 100 г. от рождението на Павел Вежинов (2014). Трите наградени разказа са част от втория сборник. С текста си "Приключенията на Жиночка" (невключен в сборниците) печели Първа награда за оригинален текст на националния литературен конкурс за куклена пиеса-приказка "Михаил Лъкатник" (2016/2017).

ПРОЗА

Разкази
  Гълъбът
  Нощна среща

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2018-2019
Електронно издателство LiterNet