Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Октомври  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ВИХРЕН МИТЕВ
=============================

e-mail : vihrenemitev@gmail.com

Вихрен МитевВихрен Митев е роден през 1986 г. в София. Завършил е гимназия 119. СОУ "Михайл Арнаудов" с профилирано изучаване на математика и информатика в родния си град, а след това записва да учи като бакалавър по философия и магистър по глобалистика в Софийския университет "Св. Кл. Охридски". Специализира във Франция и Виетнам. В момента завършва докторантура по философска антропология с дисертация на тема "Понятие за личност в една антропология на личността". Участва в редица международни конференции и обучения, на които представя България. Има завършени стажове в областта на дипломацията, неправителствения сектор, екологията и сигурността. От април 2018 г. е създател и директор на Фондация "Екологичен манифест - МанЕко". Автор е на текста "Екологичен манифест", както и на редица статии (на български, английски и френски език), издавани в България и по света.

АНТРОПОЛОГИЯ

Статии
  Формиране на философско-антропологическо понятие за личност
  Полимат

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2018
Електронно издателство LiterNet