Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Октомври  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ТЕА МОНЕВА
=============================

e-mail : tea.moneva@abv.bg

Теа МоневаТеа Петрова Монева е родена на 18.04.1994 г. в гр. Варна. Завършва Първа езикова гимназия в морската столица. Пише поезия и проза. През 2012 печели "Bayern-Wettbewerb" (състезание на Баварскoтo държавнo министерство на образованието и културата) със стихотворението "Schöpfer in der Nacht" ("Творците в нощта") и визита на гр. Мюнхен. Носител на втора награда в конкурса "Магията любов 2015", трето място в конкурса "Мир 2015", номинация в "Любовта на края на кабела 2015", трето място на варненския конкурс "Диря в морето 2016". През 2015 г. започва да пише за мюнхенското студентско списание "Philtrat" и да чете свои стихове на представяния в Литературното бюро на Мюнхен. Стихотворението й "Ein Marchen unter den Bergen" ("Една приказка под планините") е изложено в Хайделбергския музей. "Шепа пясък" е личната й платформа за поезия във фейсбук. В момента следва фармация и работи в Мюнхен, Германия.

ПОЕЗИЯ

Стихове
  В очакване
  Лош пример
  Обич
  Децата на Европа
  Деветдесет
  Пореден
  В сините му очи
  Лудост

ПРОЗА

Разкази
  Дядо и шишарките

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2016-2018
Електронно издателство LiterNet