Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

САША НАЙДЕНОВА
=============================

e-mail : sasha_nay@abv.bg

Саша НайденоваСаша Найденова е родена през 1972 г. в София. Завършва немска филология и културология в СУ "Св. Климент Охридски" (1990-1995) и нова немска литература и европейска етнология в Хумболтовия университет в Берлин (1996-2002), като от 2010 г. е докторант на Института по европейска етнология към същия университет. Публикувала е в сб. "Европа в Берлин", съст. Уве Рада. Работила е като хонорован сътрудник на списанията "Философия" и "Култура" в София, асистент на ръководството на Deutsche Interhotel Holding GmbH & Co. KG Берлин, сътрудник на изложбения проект "През Европа в Берлин" на етнологическия факултет на Хумболтовия университет в Берлин, сътрудник на отдел маркетинг при радио Hundert 6 и телевизия tv.berlin, сътрудник в галерия "Unter den Linden" в Берлин, преподавател по немски език за възрастни и преводачка на свободна практика в Берлин.

ПРОЗА

Разкази
  Розата
  Милена
  Пейката

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2013
Електронно издателство LiterNet