Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

КРИСТИЯН ЕНЧЕВ
=============================

e-mail : chris.enchev@gmail.com

Кристиян ЕнчевКристиян Енчев e завършил философия в СУ "Св. Климент Охридски" през 1998 г. със защита на магистърска теза на тема: "Схемата като метафора в "критическата трилогия" на Имануел Кант". През 2001 г. е приет за редовен докторант по логика в ИФИ - БАН. През 2005 г. е придобил образователната и научна степен "Доктор" със защита на дисертация на тема: "Анализ на прехода от екстензионалност към интензионалност в логиката". Работи като главен асистент в ИИОЗ - БАН. Автор на повече от 20 научни студии и статии, публикувани в научни периодични издания и сборници, както и на монографичните изследвания: "От интенционалност към интензионалност. Логическият път на виртуалисткия трансцендентализъм" (2009), "Логика и социални критически онтологии" (2010). В момента разработва виртуалистка теория за метафората в рамките на критическата метафизика и изследва възможността за система на критическите онтологии.

ПОЕЗИЯ

Накъсо
  Краткотишия - 1

ФИЛОСОФИЯ

Статии
  Сингуларните точки като трансцендентално-логически проблем

АРТЗОНА

Бижута

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2011-2015
Електронно издателство LiterNet