Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

АННА ШОЙЛЕВА
=============================

e-mail : a_shoyleva@abv.bg

Анна Шойлева е магистър по международни отношения (УНСС) с дипломна работа по проблемите на международната културна политика на България (1990-1999 г.), завършва магистратура "Изкуства и съвременност ХХ-ХХІ век" в катедра "История и теория на културата" (СУ), а в периода 2005-2007 г. е научен сътрудник към проект "Публични политики за академична промяна" - културни политики в СУ "Св. Климент Охридски", редовен докторант в сектор "Екранни изкуства" към Института за изкуствознание от 2007 г. От 1999 г. досега работи в неправителствения сектор като координатор и ръководител на проекти в сферата на културата и образованието. Изследователските й интереси са насочени главно в областта на изграждане на стратегии за развитие на културата, провеждане на местни културни политики/културни политики на града, проблеми на централизацията-децентрализацията, секторни политики за култура (кино, театър).

КУЛТУРНИ ПОЛИТИКИ

Статии
  Финансова държавна помощ за европейския филм и "териториалната клауза" - точки на напрежение
  Стратегически визии на държавата за българската международна културна политика

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2009
Електронно издателство LiterNet