Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

РАДОСТИНА АНГЕЛОВА
=============================

e-mail : radan@abv.bg

Радостина Ангелова Радостина Ангелова е родена през 1977 г. в Силистра. Живее във Варна. Завършила е гимназия "Николай Лилиев" във Варна. Работила е като консултант в неправителствена организация на родители на деца с увреждания. От март 2007 до април 2009 работи в издателство "Данграфик" - Варна. Автор е на поетичната книга "Усещане" (2002). Нейни стихове и есета са публикувани в сборници на Агенция за социално развитие "Вижън" - Варна, в сборници на сдружение "Евроинтеграция" - Варна, както и в сборниците "Не забравяй, че ме има" (София, 2003) и "Един ден ще си направя къща" (София, 2005). Интересува се от художествена литература, психология и православно богословие. Превежда богословски текстове от руски език. От 2006 г. публикува свои преводи в електронните портали "Двери на Православието", "Православие БГ", както и в "Църковен вестник".


ЕСЕИСТИКА

Есета
  Мисли на глас за страданието и щастието
  Моят Великден

ПУБЛИЦИСТИКА

Писма
  Искам да ви кажа

ПСИХОЛОГИЯ

Преводи
Людмила Юриева
  Из "Кризисните състояния"

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2006-2010

Електронно издателство LiterNet