Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Октомври  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

САНТЯГО МОЙА
=============================

Сантяго МойаСантяго Мойа Алиа е роден през 1968 г. По професия е компютърен специалист, работи в Мултимедийната лаборатория към Университета в Аликанте. Сантяго Моя е съавтор на множество европейски академични проекти и програми за мултимедийно обучение. Негови творби печелят трета награда на Конкурса за свръхкратък разказ по Мрежата, организиран от Университета в Аликанте (2001), и първа награда на същия конкурс през 2002 (за разказа "Русалка"). Публикува в местната преса и в литературната страница http://www.estandarte.com. Автор е на илюстрираната стихосбирка "Анархохайку: музика към неочаквани обрати", издадена през ноември 2002 от Културния институт "Хуан Жил-Алберт". Инересна подробност е, че е запален почитател на българския фолклор.

ПРОЗА

В превод на Ева Тофтисова

  Русалка

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2003
Електронно издателство LiterNet