Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ДЕСИСЛАВА НЕДЯЛКОВА
=============================

e-mail : Desi_Ned@yahoo.com

Десислава Недялкова е родена на 30 март 1973 г. в гр. Нова Загора. Завършила е 29-то СОУ "Георги Бакалов" в София със златен медал - профил английски език и литература. Следва в СУ "Св. Климент Охридски" през 1996, специалност "Славянски филологии", полски език и литература и български език и литература. Специализирала е "Основи на дипломацията" (1992-1994) и "Основи на Европейската Интеграция" (1994 - Център за Европейски изследвания). От 1997 работи като офис мениджър и преподава английски език в детска градина. Превежда от английски и полски език, публикува. Подготвя докторат за степен Ph.D към Института по фолклор, БАН, върху интернет, виртуалната реалност и културната антропология - въздействие и взаимодействие, Човекът и неговите промени в това взаимодействие. Освен английски и полски, владее отлично руски и немски на основно ниво. Не е омъжена. Интересува се от музика, литература, спорт (плуване, тенис, ски, конна езда).

НЕТ КУЛТУРА

Статии
  Чатът или за името и новите ни превъплъщения

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2002
Електронно издателство LiterNet