Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ПЕТЯ ЙОНЧЕВА
=============================

e-mail : petia.yoncheva@gmail.com

Петя ЙончеваПетя Александрова Йончева е родена на 04.07.1968 в гр. София. През 1987 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, а през 1993 - УАСГ със специалност "Геодезия, фотограметрия и картография". Работила е основно в областта на маркетинга, рекламата, печата и дизайна. Във връзка с работата си като специалист-маркетинг при дилъра на Caterpillar за България започва да пише статии за клиенти на фирмата в специализираното издание "Cat Magazine". От 2016 г. пише разкази за удоволствие, а впоследствие и няколко пътеписа, които печелят месечните конкурси на National Geographic Bulgaria и са публикувани онлайн на сайта им. Един от разказите ѝ е избран за четене на събитие на "Пощенска кутия за приказки" през 2017 г. До момента има непубликувани над 50 разказа, 5 пътеписа и една завършена новела. Другата ѝ страст, успоредно с писането, е фотографията.

ПРОЗА

Разкази
  Един живот
  Любов

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2021
Електронно издателство LiterNet