Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

МАДЛЕН АСПАРУХОВА
=============================

e-mail : madi_mad@abv.bg

Мадлен АспаруховаМадлен Свиленова Аспарухова е родена на 24.04.1993 г. в гр. София. Отрасва в гр. Видин, където учи в СОУ "Св. св. Кирил и Методий". През 2016 г. завършва висше образование в СУ "Св. Климент Охридски" със специалност "Връзки с обществеността", а през 2019 г. започва работа като "Експерт, връзки с обществеността" в Регионалната библиотека във Видин. Има публикации в различни печатни и електронни издания. Награди от литературни конкурси: първо място от Национален конкурс за есе на младежка тема (2019; Община Варна); второ място от Национален литературен конкурс "Пурпурно перо" (2019) в категория "Кратък разказ"; трето място в раздел "Проза" от Национален литературен конкурс "Станка Пенчева" (2020), награда-поощрение за разказ от конкурса "Чудото любов". Нейно стихотворение е публикувано в алманаха на конкурса "В полите на Витоша"; има и поощрителна награда от поетичния конкурс "Искри над Бяла" и награда за "Добро авторско постижение" от конкурс за авторска приказка и публикуване на приказката в сборник.

ПРОЗА

Разкази
  Копринени жерави

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2021
Електронно издателство LiterNet