Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Октомври  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ТАКУХИ МИНАСЯН
=============================

e-mail : t_minassian@hotmail.com

Такухи Минасян Такухи Минасян е физик, преподавател и лектор по физика. От 1994 г. живее в Лондон, където е работила в посолството на България, във в. "Financial Times", в компания за лицензиране и маркетинг на нови изобретения "Inventorlink", а в момента - в архитектурна компания "Aukett Swanke". През последните шест години е кореспондент на в. "Литература и Общество" (Варна), като отразява културните събития на Острова. През 2015 г. печели първа награда в литературен конкурс на дружество "Европрес" и "Парекордзаган" с есето си "Сън. В памет на моите предшественици, преминали през ужаса на една жестока империя". Носител е на италианската литературна награда "Флоренция за мир" (2017), посветена на Далай Лама. Автор на сборника с приказки за деца "Нашата планета в света на приказките" (2017; 2018).


ДЕТСКИ КЪТ

Приказки
  Малкият шахматист
  В света на приказките

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2018
Електронно издателство LiterNet