Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

РАДИНА УЗУНОВА
=============================

e-mail : radinka.uzunova@gmail.com

Радина УзуноваРадина Росенова Узунова е родена през 2000 г. в гр. Варна. Завършила е Първа езикова гимназия в родния си град. Занимава се активно с творческо писане от 2015 г. Членува в литературен клуб "Касталия" при ЦПЛР - ОДК, гр. Варна. Член е на редакционния екип на ученическия вестник "Находки", който се издава от ЦПЛР - ОДК, гр. Варна. Печели втора награда за проза по проект "Литературата - познание и творчество" на Института за литература към БАН. В рамките на проекта два нейни разказа са публикувани в "Малка ученическа антология" (2018) на Института за литература. Носител е на приза "Ученик на годината" с награда "Варна" в областта на общообразователната подготовка за 2019 г. Интересите ѝ са в сферата на художествената литература, чуждите езици и журналистиката. Предстои ѝ да следва във Великобритания, където ще изучава английска литература и творческо писане.

ШКОЛСКА МУЗА

Разкази
  Вярата
  За любовта

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2020
Електронно издателство LiterNet