Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
:. Книгомрежа  Анотации на нови книги: RSS абонамент!
Каталози
:. По дати : Април  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook!  Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Среавни цени с Книгосвят във Facebook!
:. Книги втора ръка  Книги за четене Варна
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

НЕВЕЛИН ВУТЕВ
=============================

e-mail : nevelinvv@abv.bg

Невелин ВутевНевелин Вутев е роден на 21.09.1974 г. в гр. Търговище. От 1995 до 2000 г. учи философия в СУ "Св. Климент Охридски", София. В продължение на 15 години работи като учител по философските дисциплини. От 2016 до 2019 г. е редовен докторант по философска антропология към катедра "Философия във Философски факултет на СУ "Св. Климент Охридски" с тема на дисертацията "Антропология на волята". Има участия с доклади в научни конференции: "Съзнанието 5: Тялото като въплътена воля", "Съзнанието 6: За философската антропология от волунтаристко гледище", "Идеалното: Идеалното като безволева субектност", "Мислене и действане: Философията на живота в досократическото мислене", "Изкуството на философията: Антропология на волята".


ФИЛОСОФИЯ

Статии
  Антропология на волята

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2019
Електронно издателство LiterNet