Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

НЕЛИ ИЛИЕВА
=============================

e-mail : nelly.ilieva@abv.bg

Нели Илиева
Нели Илиева е родена през 1968 г. в София. През 1993 г. завършва българска филология и културология в СУ "Св. Климент Охридски". Преподава български език и литература в ЧПГ "Банкер" и в 127. СУ "Иван Николаевич Денкоглу" - София. Автор е на учебници по литература и на учебни помагала. Има публикации в "Литературен вестник" и в сп. "Език и литература". Интересува се от развитието и осъвременяването на обучението по български език и литература, от свързването на средното и висшето хуманитарно образование, от възможностите за повишаване на функционалната грамотност.


ОБРАЗОВАНИЕ

Статии
  Изследване на медийната грамотност на учениците от горен курс на средното училище чрез медиен текст с висока степен на информативност

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2020
Електронно издателство LiterNet