Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

МИЛЕ ГЬОРГЬОСКИ
=============================

Миле ГьоргьоскиМиле Гьоргьоски (Миле Ѓорѓијоски) е роден през 1957 г. в гр. Кичево, Македония. Завършил е Икономическия факултет на Университета "Св. Кирил и Методий" в Скопие. Той е писател-сатирик, съставител, преводач и редактор. Издал е книгите с афоризми: "Дванадесет без пет", "Откоси", "Нещо друго", "Строго неповерително", "През иглени уши", "Никой не иска да бъде плашило", "Три пъти на ден", "Хиляда и един афоризъм", "Отиваме на Венера", "Утринни афоризми", "Не е по протокол" и "Времето е най-добър съдия” (илюстрирани афоризми), сатирични приказки "Това и това". Съставител е на 11 антологии, алманаси и сборници, носител е на 10 награди от сатирични конкурси, членува в 5 писателски сдружения в Македония, Сърбия и Ливан.


МИСЛИ

Афоризми

В превод от македонски - Валентин Димитров

  Афоризми - 2
  Афоризми

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2019-2021
Електронно издателство LiterNet