Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

МИХАИЛ ВЕШИМ
=============================

Михаил Вешим Михаил Вешим е роден в София през 1960 г. Завършил е журналистика в Софийския университет. От 1982 г. работи в хумористичния в. "Стършел", на който в момента е главен редактор. Автор е на хиляди фейлетони, на стотици разкази, хумористични спектакли, радиопиеси и театрални комедии, както и на телевизионни сценарии. Има над двайсет книги, по известни от които са романите "Английският съсед" (2008), "Нашингтон" (2010) и "Руският съсед" (2013). Неотдавна излезе "Когато бях армейски генерал" (2017) - неговите швейковски приключения по време на Студената война. Разкази и фейлетони на автора са превеждани на различни езици, за да разсмиват други страни и народи.


КРИТИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД

Рецензии
  Бохеми, но не чак дотам

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2017
Електронно издателство LiterNet