Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Май  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

МАРИН ЙОРДАНОВ
=============================

Марин ЙордановМарин Драгомиров Йорданов е роден през 1998 г. Ученик е в Х клас в СОУ "Ангел Каралийчев" в гр. Стражица. Интересите му са насочени към хуманитарните науки и IT-технологиите. Участва активно в училищния живот, както и в общински и международни проекти. Член на Ученическия съвет и на литературния клуб към Общински детски комплекс в Стражица. Има високи постижения на олимпиади по БЕЛ, история и цивилизация. Носител е на награди в ученически литературни конкурси: Първа награда от Националния конкурс "От Коледа до Васильовден" (София, 2014), Втора награда от Националния конкурс "Аз обичам Черно море" (Несебър, 2014), Националния конкурс "Рождество на Спасителя" (Бургас, 2014), Националното състезание Communic@te (София, 2013), Националния младежки конкурс за есе "Животът ни е като нощ и ден" (Русе, 2014).

ШКОЛСКА МУЗА

Есета
  Предпочитам нощта, но с много светлина

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2015
Електронно издателство LiterNet