Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Май  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ЛОРА ЙОРДАНОВА
=============================

Лора ЙордановаЛора Тодорова Йорданова е родена на 10.02.1996 г. в гр. Полски Тръмбеш, Великотърновско. Учи в СОУ "Цанко Церковски". Участва в подготвянето на вестника на училището и в множество състезания и конкурси. Занимава се с писане. Обича езиците и литературата. Една от най-големите й страсти е четенето. Защитник на природата и застрашените видове. Двукратен носител на стипендия по програма "1000 стипендии" на Фондация "Комунитас". Заедно със свои съученици печели състезание по дебати и правото на посещение на Европейския парламент в Страсбург. Носител на наградата "Макензи" за превод от английски на български език в състезанието "Слова с пера". Носител на Втора награда от Националния младежки конкурс за есе под надслов "Животът ни е като нощ и ден" (Русе, 2014). Участва в училищни проекти на есперанто по програма Коменски, благодарение на които посещава Франция, Унгария, Австрия, Сърбия, Чехия, Румъния.

ШКОЛСКА МУЗА

Есета
  Пътуване до Острова на надеждата

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2015
Електронно издателство LiterNet