Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Октомври  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

КАМЕЛИЯ МИЛЕНКОВА
=============================

e-mail : kami_dm@abv.bg

Камелия Миленкова Камелия Миленкова е родена през 1983 г. Завършва Природо-математическа гимназия в родния си град Кюстендил. Има бакалавърска степен по специалност "Социална педагогика" и магистърски степени по "Журналистика" и "Европейска публична администрация" от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Работила е за кратко като репортер и рекламен мениджър в "Дарик радио - Кюстендил" и младши експерт в държавната администрация - Социалното министерство и други институции. Експерт е в сферата на професионалното образование и обучение. Пише поезия и кратка проза. По време на следването си има публикувани афоризми и есета в два сборника и онлайн издания. Носител на първа награда от Kонкурса за кратка проза, организиран от LiterNet и eRunsMagazine (2015)

ПРОЗА

Кратка проза
  Нелюбов

В превод на английски - Веселин Веселинов, Craig Hasbrouck

  No-love

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2015
Електронно издателство LiterNet