Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ИРЕНА РАДЕВА
=============================

e-mail : riivanova@gmail.com

Ирена Радева Ирена Иванова Радева е родена през 1978 г. в гр. Силистра. Има бакалавърска степен по финанси и счетоводство и контрол от Университета за национално и световно стопанство, гр. София (2001) и магистърска степен по публична администрация (2007) от същия университет. В момента работи в сферата на капиталовите пазари и банковото дело. Нейни разкази са издавани в електронни и печатни издания като електронното списание за научна фантастика и фентъзи "Сборище на трубадури" и сп. "Осем". Носител е на отличия и награди от Национален литературен конкурс "Станка Пенчева" под надслов "Дървото на живота" (2014), организиран от Община Стралджа, "Яна Язова" (2013), организиран от община Лом, Национален литературен конкурс за криминален роман на издателство "Бряг", гр. Русе, Kонкурс за кратка проза, организиран от LiterNet и eRunsMagazine (2015), и др.

ПРОЗА

 

Кратка проза
  Пусто да опустее

В превод на английски - Веселин Веселинов, Craig Hasbrouck

  Damn you

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2015
Електронно издателство LiterNet