Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

МАРИЯ САЙКОВА
=============================

e-mail : mariya_saykova@abv.bg

Мария Сайкова
Мария Сайкова е завършила Немска езикова гимназия в гр. Хасково и история и немски език в Софийския университет. Работи в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", а понастоящем е старши преподавател по немски и английски език в Медицинския колеж към Медицинския университет в гр. Пловдив, както и преподавател по немски език в НХГ "Цанко Лавренов" - Пловдив. Нейните научни интереси са в областта на лингвистиката и иновативните методи в обучението по чужд език.

 

ЕЗИКОЗНАНИЕ

Статии
  Сблъсък на метафорите: Теорията за концептуалната метафора и теорията за сливането в анализа на анатомичните метафори в български и английски (съавтор Ивайло Дагнев)

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2013
Електронно издателство LiterNet