Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ХРИСТИЯН ТРИФОНОВ
=============================

e-mail : shouman2000@abv.bg

Християн Трифонов Християн Трифонов е роден на 20.03.2000 г. в гр. Варна. Рисува от 4-годишна възраст. Живее 5 години заедно с родителите си в Германия, където посещава Валдорфска детска градина и училище по изкуствата. Негови рисунки са публикувани в сайта за надарени деца "Hochbegabte Kinder in Aachen". Интересите му са предимно в областта на изобразителното изкуство и литературата. През 2010 г. участва в множество конкурси - Национален конкурс за рисунка и есе "Китай - далечен и близък" - I място, XIII Национален конкурс "Любовта в нас 2010" (Варна) - I място, Национален конкурс за литературни творби и рисунки "България в мечтите и сърцата ни" - II място за проза и поощрителна награда за рисунка, в националния литературен конкурс "Огънят на Орфей" (Пловдив) - III място, в средношколския конкурс за поезия "Възкресения 2010" - поощрителна награда, в детския литературен конкурс "Искри 2010" на БНР и в мн.др. инициативи.

ШКОЛСКА МУЗА

Стихове
  Възкресение
  На поета
  Импресия
  Морски флирт
  Прозорец отворен. И лятна магия...

АРТЗОНА

Живопис
  Когато Богородица беше тук

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2010-2014
Електронно издателство LiterNet