Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

РАЯН ИВАНОВ
=============================

e-mail : ryanbg_@abv.bg

Раян ИвановРаян Иванов е роден на 04.10.2001 г. в гр. Разград. Учи в Основно училище "Никола Йонков Вапцаров" - гр. Разград. Рисува от 5-годишна възраст. Пише разкази от 7-годишна възраст. Интересите му са предимно в областта на изобразителното изкуство и литературата. Лауреат е на Националния конкурс "Моите детски мечти" - трето място в раздел проза (2012) и на Националния конкурс "В една вълшебна звездна нощ" (2012) - първа награда за проза. С отличие от фондация "Човешката библиотека" в "Копнеж за ученическо творчество 2012". Активен участник в клубовете "Репортери" и "Скаути" към Център за ученическо техническо и научно творчество - гр. Разград.


ДЕТСКИ КЪТ

Разкази
  Тайната стая
  Сезони

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2012
Електронно издателство LiterNet