Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

КРЪСТЬО РАЛЕНКОВ
=============================

e-mail : r.chichev@abv.bg

Кръстьо Раленков е роден през 1965 г. в Панагюрище, където е живял само първите 10 години от живота си. Завършва гимназия в София, а след това и философия в Софийския университет. За пръв път публикува на 16-годишна възраст - в сп. "Родна реч" и във в. "Средношколско знаме". През годините има публикации на разкази, фейлетони и поезия в най-различни издания - в. "Стършел", в. "Народна младеж", в. "Пулс", в. "Армейска младеж", в. "Стандарт", в. "Век 21" и др. Публикува активно в "Хулите" и на други места в интернет. Работил е какво ли не - галванотехник, преподавател по философия, заместник-директор и директор на училище. Включително - сценарист на предаването "Каналето" (1997-1998). В момента живее в Бяла Слатина и работи върху дебютната си поетична книга.

ПОЕЗИЯ

Стихове
  Денят на еднодневката

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2011
Електронно издателство LiterNet