Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ИРИНА ПАПАНЧЕВА
=============================

e-mail : ipapancheva@gmail.com

Ирина ПапанчеваИрина Папанчева завършва паралелка с литературен профил в СEУ "Св. св. Кирил и Методий", гр. Бургас, магистратура по "Славянска филология - Чешки език и литература" в СУ "Св. Климент Охридски" и по "Европейска интеграция и развитие - Европейска политика и социална интеграция" в Свободния фламандски университет в Брюксел (Vrije Universiteit Brussel). Професионалният й опит включва работа като журналист, редактор и преводач, заместник-кмет на Столична община, правозащитник в българския и европейския неправителствен сектор. В момента работи като консултант. Ирина Папанчева е сред десетте европейци, участвали в публична дискусия на тема "Новият космополит" в Амстердам, по покана на фондация "Феликс Меритис" след конкурс за есе на същата тема. Автор на детската илюстрована книжка "Аз заеквам" (2005), на повестта "Почти интимно" (2007) и на романа "Анабел" (2010). Награда на участниците в конкурса "Южна пролет - 2008" за повестта "Почти интимно".

ПРОЗА

Разкази
  История с орех
  Корабът
  Услугата

Повести
  Из "Почти интимно"

Романи
  Из "Анабел"

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2010-2011
Електронно издателство LiterNet