Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ПЕТЪР К. СТОЙКОВ
=============================

e-mail : petarstoi@abv.bg

Петър Стойков Петър Костадинов Стойков е роден през 1954 г. на Петровден. Живее във Варна. Учил е в механотехникум и Висше военноморско училище "Никола Вапцаров" - специалност "Морско корабоводене". Ходил е в светите места в Иерусалим и Витлеем, т.е е хаджия. Бил е и в Рим и Ватикана, но не е видял папата. Работил е в Строителен и технически флот, в Института по рибни ресурси. Харесва водата и в трите й агрегатни състояния. В момента работи в Параходство "Български морски флот". Публикувал е в алманах "Света гора" , списание "Знаци" , сборника "Поетите , времената , традициите" , списание "Български есперантист", вестник "КИЛ". Автор е на стихосбирките "Поискай ми звезда..." (2001), "Добро утро, вечер" (2007), "Вик от статива" (2009) и "Червената бяла река. Избрани стихове" (2009). Рисува, но определя себе си не като художник, а като цветонаредител.

ПОЕЗИЯ

Книги
  Червената бяла река. Избрани стихове

ДЕТСКИ КЪТ

Разкази
  Детски спомени

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2009
Електронно издателство LiterNet