Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ДАНИЕЛА СИМЕОНОВА
=============================

e-mail : d.koroudjieva@gmail.com

Даниела СимеоноваДаниела Симеонова-Коруджиева е родена през 1982 г. в София. Завършила е Национална гимназия за древни езици и култури "Св. Константин-Кирил Философ" с дипломна работа за придобиване на лицейна степен на тема "Словото средство за манипулация". Завършва първото си висше образование в СУ "Св. Климент Охридски", специалност "Културология", с бакалавърска дипломна работа на тема "Нацистки политически плакати 1933-1950", и магистърска степен по "Културна антропология", отново в СУ "Св. Климент Охридски" с дипломна работа на тема "Националистическата образност в интернет". След специалност "Културология" завършва отново в СУ „Св. Климент Охридски" и специалността "Право". В момента е докторант към катедра "Теория и история на културата" на СУ "Св. Кл. Охридски" и младши адвокат, член на Софийската адвокатска колегия.

NET STUDIES

Статии
  Националистическата образност в интернет

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2009
Електронно издателство LiterNet