Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

СОНЯ АЛЕКСАНДРОВА
=============================

e-mail : sonya_krasi@hotmail.com

Соня Александрова Соня Александрова е родена през 1974 г. в София. Завършва магистърска степен по български и френски език в ПУ “Паисий Хилендарски”. Понастоящем е докторант по антична и западноевропейска литература в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, катедра “История на литературата и сравнително литературознание”, и задочен докторант по сравнително литературознание в Universite d'Artois, Арас, Франция. Преподава френски език в Алианс франсез и в Университета по хранителни технологии в Пловдив. Професионалните й занимания и интереси са в областта на съвременната западноевропейска литература, сравнителното литературознание и превода.


СРАВНИТЕЛНО ЛИТЕРАТУРОЗНАНИЕ

Статии
  Защо Ана?

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2008
Електронно издателство LiterNet