Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Юни  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ГРИГОРИЙ ТЕРПАН
=============================

e-mail : stoyanovvp@mail.ru


Григорий Терпан е роден на 10.10.1980 г. в Кишинев, Молдова. Основно и средно образование завършва в Измаил, Украйна (1987-2000), а висше - в СУ "Св. Кл. Охридски", специалност Културология, бакалавър (2001-2006) и специалност Социологическа диагностика на съвременността, магистър (2006-2008). Интересите му са в областта на социалния маркетинг, социологията на социалните общности, емпиричното социологическо изследване, социология на социалното регулиране и др.под.
СОЦИОЛОГИЯ

Статии
  Формирането на идентичността на бесарабския българин, завърнал се в своята историческа родина България. Криза на идентичността

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2008
Електронно издателство LiterNet