Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ВЕЛИЧКА Г. МИНКОВА
=============================

e-mail : velichka_minkova@abv.bg

Величка Георгиева Минкова е родена на 10.01.1971 година в София. През 1994 г. завършва Националната художествена aкадемия - специалност "Дизайн на детската среда". До 1998 г. работи в "Национален център по дизайн", а впоследствие в частна агенция. Притежава награда за най-добър знак и шрифт - V Изложение "Реклама - Експо 95". Участва в множество ежегодни изложби "Винария" (Винария 1999; 2000; 2001; 2002) и изложби по дизайн. Член е на Асоциацията за дизайн и реклама. От 2004 г. е докторант в НХА. Участва в научни конференции. Интересите й са насочени към структурната комбинаторика и нейното приложение в дизайн-процеса и обучението по изобразително изкуство в училищата.

ДИЗАЙН

Статии
  Комбинаторика и програмирано формообразуване

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2006
Електронно издателство LiterNet