Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ТЕОДОРА ВЛАСЕВА
=============================

e-mail : vlaseva@abv.bg

Теодора ВласеваТеодора Ангелова Власева е родена на 22 юли 1963 г. в гр. Пловдив. Завършва висшето си педагогическо образование през 1986 г, след което работи като начален учител. От 1988 г. е преподавател в ПУ "Паисий Хилендарски", понастоящем е главен асистент. Преподава методика на обучението по български език и литература на началния етап на образование. Автор е на редица научни публикации, голяма част от които са в специализирани педагогически списания - "Начално образование", "Педагогика", "Образование", "Начално училище". Съавтор е на книгата "Обучението по български език и литература в началното училище. Проблеми и перспективи". Автор и съавтор е на учебни помагала за начално обучение по четене и писане, както и на ръководства за работа с тях. Научните й интереси са най-пряко свързани с обучението за приобщаване на малките ученици към четенето и книгата, както и с разработката на образователни технологии за формиране на автономен читател с интерактивен подход към четенето.

ОБРАЗОВАНИЕ

Статии
 От читанката христоматия към читанката "библиотека"

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2005

Електронно издателство LiterNet