Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Станислава Димитрова

СТАНИСЛАВА ДИМИТРОВА
=============================

e-mail : sunartstani@gmail.com

Станислава Димитрова е родена през 1971 г. в гр. Варна. Почти веднага заживява в София. Завършва математическа гимназия, а по-късно защитава магистратура по икономика. Почти целият й професионален път досега е преминал в банковата сфера, като с това се занимава и в момента. Наред с любимата работа има и любимото си хоби - рисуването с пръсти. Първата си картина с пръсти рисува малко след като претърпява две последователни операции. Вярва, че всяка картина носи своя енергия, свой заряд и пренася настроението на художника у ценителите на творчеството му. Мечтае за свят с повече положителни хора, с повече усмихнати лица, с повече оптимизъм в заниманието живот.

АРТЗОНА

Живопис

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2018

Електронно издателство LiterNet