Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
Артзона > Димитър Боримечков

ДИМИТЪР БОРИМЕЧКОВ
=============================

e-mail : dborime@abv.bg

Димитър Боримечков Димитър Иванов Боримечков, журналист, фотограф, поет, е роден на 01.05.1949 г. в гр. Тараклия, Република Молдова. Главен редактор и издател на в. "Български глас". Завършва журналистика в Кишиневския държавен университет (1981), кореспондент на Радио Тараклия от 1987, кореспондент на в. "Родно слово" (Кишинев, Молдова) и "Роден край" (Одеса, Украйна). Автор на книги с проза и поезия. Негови фотоизложби са представяни в Молдова, Украйна и България. Участник е в научни и културни конференции в София, Велико Търново, Сливен, Добрич, в Кишинев, Комрат и Тараклия. Член е на Съюза на независимите български писатели - София. Награждаван е с паметен медал "Иван Вазов" от Държавната агенция за българите в чужбина - София. Специализира в Департамента за информация и усъвършенстване на учителите - София, с тема "Българската литература в Бесарабия: автори и произведения, образи и теми".

АРТЗОНА

Хора :. Трифон Зарезан в Бесарабия (1-5)

 

* * *
Димитър Боримечков в Издателство LiterNet

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2007