Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни
LiterNet > За LiterNet > Реклама в LiterNet Медиа

Реклама в LiterNet Медиа
=============================

 

LiterNet Медиа
предоставя рекламно пространство за PR агенции, издателства, организации и частни лица чрез различни рекламни формати.

 

LiterNet Медиа - какво е това?

LiterNet Медиа включва група сайтове в областта на литературата, критиката и хуманитаристиката с акцент върху електронното публикуване, рекламата в интернет и продажбата на български и чужди книги.

Основен стълб в групата сайтове е Специализираният портал за литература и хуманитаристика LiterNet <https://liternet.bg>. Ежедневно обновяван, професионално поддържан, с авторитет сред специалисти, автори и обикновени читатели, той е сред пионерите в българския интернет (03.02.1999) и сред пионерите в електронното публикуване в България (25.05.1999).

Трикратно номиниран, през 2004 г. става носител на престижната Национална награда за книжовен принос на името на Хр. Г. Данов, а през 2012 на Европейската награда "Comenius EduMedia", Почетна грамота на Филологическия факултет на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" (2018), награда от Посолството на Словашката република в София (2019), присъждани са му и други отличия. Доброто представяне в Google гарантира разпознаваемост на всяка реклама, автор, текст, книга, представени в тях, и излаз на първите позиции при търсене в световните търсачки.

Основен дял в портала заемат: Електронно издателство LiterNet (ISBN 978-954-304) - специализирано за публикуване на електронни книги на свободен достъп в интернет (над 400 заглавия до момента), и Електронно списание LiterNet (ISSN 1312-2282) - месечно издание, специализирано за публикуване на българска и преводна художествена литература, литературна критика и хуманитаристика на свободен достъп (247 броя до момента, с представени над 3100 български и чужди автори). Други акценти: архив на сп. Български език и литература, Български фоклорни мотиви, Артзона...

В портала са интегрирани и други сайтове, поддържани от LiterNet - новинарския сайт Културни новини <http://kulturni-novini.info>, уеб каталога За култура <http://zakultura.info>, книжарниците Книгосвят <http://knigosviat.net>, Книжен пазар <http://knizhen-pazar.net>.

Каква е нашата аудитория?

Наши посетители са млади, високообразовани и социално активни хора - университетски преподаватели, писатели, журналисти, издатели, бизнес лидери, студенти, служители, учители, ученици... Те са локализирани основно в България, но и навсякъде по света, където живеят българи.

Каква е посещаемостта на LiterNet?

Ежедневно в портала LiterNet влизат повече от 5 000 уникални посетители с тенденция към постоянно покачване.

 

ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА

Входна страница на LiterNet <https://liternet.bg>

Позиция
Вид реклама
Размер
За седмица
За 2 седмици
За 1 месец
1.
банер
468х60 px
60 лв.
100 лв.
180 лв.
2.
корица-линк и текст
75x50 px + текст
35 лв.
60 лв.
100 лв.
3.
банер
300x250 px
50 лв.
80 лв.
150 лв.
4.
корица-линк и текст
75x50 px + текст
30 лв.
45 лв.
80 лв.
5.
текстов линк
наименование на уебсайт
50 лв.
90 лв.
135 лв.
6.
банер
728x90 px
40 лв.
70 лв.
120 лв.

 

 

Рекламирайки при нас, Вие подпомагате развитието на специализирания портал LiterNet и правите свободен достъпа до неговите информационни масиви.


Възможни са договаряния и на друг вид реклама. Приемат се и предложения за реклама в други зони и сайтове на LiterNet Медиа.

За контакти: reklama@liternet.bg, 0883/475190.

 

 

=============================
Литературна мрежа / LiterNet