Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ПАВЕЛ ПАРФИН
=============================

e-mail: parfinp@ukr.net

Павел ПарфинПавел Парфин (псевдоним на Павел Парфентиев) е роден на 30.12.1962 г. в Казахстан. Детството и юношеството си прекарва в Москва и Подмосковието (Русия). През 1985 г. завършва Московски институт по автомеханика. Работи като инженер повече от осем години, а после като журналист, рекламист... През 1992 г. публикува първите си прозаични произведения. Автор е на множество разкази, стихотворения, сценарии. Част от разказите му са публикувани на националния сървър за съвременна проза Проза Ру и в Lib.Ru: сп. "Самиздат" (Росия). "Посвящение в Мастера" (2003) е неговата първа книга. В момента живее в гр. Суми (Украйна). Работи като журналист в местното ежеседмично издание "Данкор".

ПОВЕСТИ

Книги
  Посвящение в Мастера

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2003
Електронно издателство LiterNet