Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

РАДОСТИНА ДРАГОСТИНОВА
=============================

e-mail : rad_drag@abv.bg

Радостина ДрагостиноваРадостина Драгостинова e магистър по банково дело, завършила Икономическия университет - Варна. Пише поезия и хайку. Има публикации в сп. "Нова асоциална поезия"; нейни хайку, сенрю и други стихове са включени в няколко сборника, антологии и списания на български, английски, хърватски, японски, английски, немски, италиански и румънски и са получили награди и отличия на национални и международни конкурси. Пише класическо и съвременно хайку и сенрю и експериментира с фото хайга. Интересът й към източното (освен хайку) включва и занимания по икебана, където е последовател на школата Согецу в Япония. Член е на Британското хайку общество (BHS) и на Обединеното хайку и танка общество (UHTS).


НАКЪСО

Хайку
  Хайку - 1

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2019
Електронно издателство LiterNet