Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Юни  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

МИЛЕНА ТЕМЕЛКОВА
=============================

e-mail : milenatemelkova78@gmail.com

Милена ТемелковаМилена Темелкова е родена на 05.09.1978 г. в гр. Пловдив. Завършва английска филология - бакалавър (2001), магистър (2002) в ПУ "Паисий Хилендарски". През 2008 г. получава степен "Магистър икономист" - специалност "Международна търговия" в същия университет. В периода 2005-2019 г. работи в сферата на управлението и отчитането на инфраструктурни проекти по национални програми и програми на Европейския съюз. През периода 2016-2019 г. е хоноруван преподавател по английски език в УХТ - Пловдив. От септември 2019 г. работи като редовен преподавател по английски език в УХТ. Води упражнения по общ и специализиран език на студенти от различни специалности. Професионални интереси: чуждоезиково обучение, теория и практика на превода, словообразуване.


ЕЗИКОЗНАНИЕ

Статии
  Как се образуват зооними в английски и български език: мотивиращи признаци, отразени в езиковата форма на термините (съавтор Корнелия Чоролеева)

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2020
Електронно издателство LiterNet