Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ЙОВО НИКОЛИЧ
=============================

Йово НиколичЙово Николич е роден през 1958 г. в Тутневац, живее в Углевик, Република Сръбска, Босна и Херцеговина. Завършил е Педагогическата академия в Тузла - математика и физика, и Факултета по бизнес подпомагане в Нови Сад - Департамент по финансов мениджмънт. Издал е пет авторски книги с афоризми. Съставител е на "Антология на афоризма в Босна и Херцеговина". Негови работи са включвани в над 40 антологии, алманаси и сборници, публикувани са в различни издания, излъчвани са в радиопрограми. Превеждан е на чужди езици. Носител е на награди от фестивали и конкурси. Модератор е на афористичен сайт. Член е на Белградския афористичен кръг.

 

МИСЛИ

В превод от сръбски - Валентин Димитров

Афоризми
  Афоризми - 1

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2019
Електронно издателство LiterNet