Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ВЕСЕЛИН РАНГЕЛОВ
=============================

e-mail : veskorangelov@abv.bg

Веселин РангеловВеселин Рангелов (1974) е преподавател в катедра "Парково и ландшафтно проектиране" в ЛТУ. В периода 2003-2007 е бил хоноруван преподавател в катедра "Градоустройство" на УАСГ. Управител е на "Ландшафт проект" ЕООД и е член на Управителния съвет и Оперативното ръководство на КАБ. От 2001 г. е съучредител и член на Съюза на ландшафтните архитекти (СЛА) и редакционната колегия на списание "Ландшафтна архитектура". За последните 10 години е получил повече от десет национални и международни награди, реализирани са над 700 негови паркоустройствени проекта, публикувани са редица научни и научно-популярни публикации, участвал е в експертни групи и съвети към Столична община и Министерски съвет, в организационни комитети и комисии на редица пленери и конкурси. Научните му интереси са както в областта на съвременната ландшафтна архитектура, озеленяването на населените места и урбанистиката, така и в областта на недвижимите културни ценности и проучването на историческите аспекти на благоустройството у нас и в чужбина.

АРХИТЕКТУРОЗНАНИЕ

Книги
  Пространствена и функционална организация на манастирските дворове в България

ОБРАЗОВАНИЕ

Учебни помагала
  Атлас. Сборник помощни материали при изучаването на българските манастирски комплекси

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2016
Електронно издателство LiterNet