Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ГЕОРГИ СТОЙКОВ
=============================

e-mail : georgi_stojkov@abv.bg

Георги СтойковГеорги Тодоров Стойков е роден през 1953 г. в с. Кулата, Благоевградско. По-късно започва да живее в с. Нови хан, Софийско. Завършил е техникум по автотранспорт, специалност "Двигатели и икономика на автотранспорта", но не е упражнявал тази професия. Работил е различни неща, предимно като военен. Освен писането, което обича от малък, има други артистични наклонности - музикант е и се занимава с металопластика. Бил е зам.-председател на Литературен клуб "Димчо Дебелянов" - гара Елин Пелин. Негови творби са публикувани в много сборници, алманаси и други печатни издания. През 2013 г. е отличен с награда в Националния конкурс за разказ "Дядо Йоцо гледа". Щастливо женен. Има две деца и две внучета.


ПРОЗА

Разкази
  Белият яшмак

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2017
Електронно издателство LiterNet