Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ДАНИЕЛ ПОЛИХРОНОВ
=============================

e-mail : daniel.polihronoff@abv.bg

Даниел ПолихроновДаниел Полихронов завършва Юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" със специалност "Право". Работи като старши юрисконсулт в Сдружение на общини "Толерантност", гр. София. През 2017 г. е зачислен като задочен докторант във Факултета по педагогика на Софийския университет "Св. Климент Охридски", докторска програма "Методика на обучението по български език и литература в началния етап на образованието" с научен ръководител проф. дпн Нели Иванова. Научните му интереси са свързани с ограмотяване и работа с родители в мултикултурна среда и с нормативна уредба в областта на образованието. Автор е на над 30 публикации в български и международни научни списания и сборници. Съавтор е на практическото помагало "Вътрешноинституционална квалификация в мултикултурна среда в условията на детска градина" (2018).

ОБРАЗОВАНИЕ

Интервюта
  Мястото на текстовете в периода на ограмотяването в мултикултурна среда. Интервю с Весела Фламбурари

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2018
Електронно издателство LiterNet