Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Февруари  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ЦВЕТЕЛИНА ПАНОВА
=============================

e-mail : panova.tsvetelina@gmail.com

Цветелина ПановаЦветелина Панова (Petra) завършва архитектура в УАСГ. След няколко години работа, печели японска държавна стипендия и заминава на специализация в Япония. След завръщането си в България, прави магистратура "Градски изследвания" в СУ "Св. Климент Охридски". Работи като графичен дизайнер и фотограф на свободна практика. През 2012 г., заедно с колеги от СУ, участва в проекта "Картография на изчезващата памет" в резултат на който излиза книгата "Портрети на изчезваща София", където тя е дизайнер и съавтор. Печели трето място на Националния конкурс за фантастична приказка (Стара Загора, 2009), като разказът й "Да намериш златна ябълка" е публикуван в списание "Осем" и в. "Телескоп". Има публикувани стихове в два алманаха. "Мисъл" (1998) и "Нова българска литература. Поезия" (2009).


ПОЕЗИЯ

Стихове
  Relaxation
  Дом
  Стена
  Портрети на една дама

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2017
Електронно издателство LiterNet