Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

МАЯ МИТРЕНЦЕВА
=============================

e-mail : rio_mmitrenceva@abv.bg

Мая Митренцева е доктор по философия, работи като старши експерт по обществени науки и гражданско образование в Регионален инспекторат по образование - София - град от 1994 г. От 2013 г. е хоноруван преподавател по методика на обучението по философия в СУ "Св. Климент Охридски". Като докторант към катедра "Философия" на СУ "Св. Климент Охридски" защитава докторска степен през 2014 г. Докторският й труд "Философските дисциплини след 1991 г. Философия на промяната" е в сферата на философия на образованието и промените в обучението по философия след 1989 г. В периода 1988-1993 г. работи като учител по философия в 91. НЕГ "Проф. К. Гълъбов" и 22. СОУ "Г. С. Раковски" - София. От 1999 г. до 2006 г. е член на Националната комисия на Олимпиадата по философия, а от 2007 до 2013 г. на Националната комисия на Олимпиадата по гражданско образование. Съставител е на сборник за обучението по дисциплината "Свят и личност", автор на статии, посветени на олимпиадата по философия, работата по проект и оценяването в обучението по философия.

ОБРАЗОВАНИЕ

Книги
  Философия на промяната: Философските дисциплини в училище след 1991 г.

 

 

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2015
Електронно издателство LiterNet