Издателство
:. Издателство LiterNet  Електронни книги: Условия за публикуване
Медии
:. Електронно списание LiterNet  Електронно списание: Условия за публикуване
:. Електронно списание БЕЛ
:. Културни новини   Kултурни новини: условия за публикуване  Новини за култура: RSS абонамент!  Новини за култура във Facebook!  Новини за култура в Туитър
Каталози
:. По дати : Март  Издателство & списание LiterNet - абонамент за нови публикации  Нови публикации на LiterNet във Facebook! Нови публикации на LiterNet в Twitter!
:. Електронни книги
:. Раздели / Рубрики
:. Автори
:. Критика за авторите
Книжарници
:. Книжен пазар  Книжарница за стари книги Книжен пазар: нови книги  Стари и антикварни книги от Книжен пазар във Facebook  Нови публикации на Книжен пазар в Twitter!
:. Книгосвят: сравни цени  Сравни цени с Книгосвят във Facebook! Книгосвят - сравни цени на книги
Ресурси
:. Каталог за култура
:. Артзона
:. Писмена реч
За нас
:. Всичко за LiterNet
Настройки: Разшири Стесни | Уголеми Умали | Потъмни | Стандартни

ИЛИЯНА СТОЯНОВА
=============================

e-mail : iliyana@fastmail.co.uk

Илияна СтояноваИлияна Стоянова е родена на 12.06.1969 г. в София. Доктор по богословие. Пише още от ученическите си години. Има публикации в "Църковен вестник", сп. "Философия"; нейни хайку и други стихове са включени в няколко сборника и списания на български, английски, руски и полски и са получили награди и отличия на национални и международни конкурси. Освен писането харесва изучаването на чужди езици и култури, пътешествията, занимава се с фотография и акварели. През 2010 г. излиза първата й книга "Островитянско хайку", в която експериментира с фото хайга, съчетавайки свои хайку и други краткостишия със свои снимки, които отразяват живота й в Англия. Член e на British Haiku Society, United Haiku and Tanka Society (UHTS) и на Хайку Клуб - Пловдив; редактор в "The Living Haiku Anthology".

ПОЕЗИЯ

Накъсо
Хайку
  Хайку - 1
Краткостишия
  Краткостишия - 1

 

 


© Електронно издателство
LiterNet, 2015
Електронно издателство LiterNet